Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Ακόμη μια επιτυχία του Δήμου!

 

 Ο παραδοσιακός Ξενώνας " Κωνσταντίνος Καραμανλής " είναι ένα κτήριο κόσμημα για την περιοχή μας.  Δυστυχώς όμως σχεδόν ποτέ δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε και θα του άξιζε, εκτός από ορισμένες χρονικές περιόδους.  

  Ένα κτήριο που διαθέτει τουλάχιστον 10 δωμάτια για να μείνει κάποιος και μια τεράστια αυλή και κήπο για πάσα εκδήλωση. Διαθέτει μεγάλη κουζίνα και χώρο για εστιατόριο. Στο ισόγειο υπάρχει ένα υπέροχο ξύλινο μπαρ με τζάκι.  Στο υπόγειο υπήρχε χώρος κλειστού γυμναστηρίου με ποικίλα όργανα. Γενικά πληρή αντάξια τις προϋποθέσεις για μια τουριστική επιχείρηση κορυφαίου επιπέδου. 

  Τα τελευταία 7 χρόνια είναι οριστικά κλειστός και σιγά σιγά ριμάζει. Κανένα ενδιαφέρον και καμιά πρωτοβουλία από την πλευρά του Δήμου Αμφίπολης, στην δικαιοδοσία του οποίου έχει περάσει εδώ και αρκετά χρόνια.  Πλήρης αδιαφορία και ανικανότητα. 

  Σε κάθε άλλη περιοχή του κόσμου θα είχαν εκμεταλλευθεί εν ριπή οφθαλμού αυτό το πλεονέκτημα του τόπου μας. Θα είχαν σε πληρή λειτουργία τον ξενώνα και θα ήταν πόλος έλξης για εκατοντάδες τουρίστες και χώρος εργασίας πολλών ανθρώπων. Ενας μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας.  Είτε υπό την εποπτεία του Δήμου είτε παραχωρώντας τον σε κατάλληλο 
ιδιώτη επιχειρηματία.

   Πού χρόνος όμως να ασχοληθούν οι κατάκοποι υπεύθυνοι του Δήμου Αμφίπολης. Μόνο προεκλογικά κάτι γελοιότητες περί μετατροπής του ξενώνα σε ίδρυμα για ηλικιωμένους έταζε πρώην Δήμαρχος, επαγγελματίας πολιτικός με μηδαμινό έργο.


  Κρίμα και ντροπή. Μακάρι κάποτε να λειτουργήσει σωστά το στολίδι αυτό της Πρώτης και να φέρει ανάπτυξη στην περιοχή μας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η απόλυτη ξεφτίλα!

     Αυτό που συμβαίνει με τα εντυπωσιακά ευρήματα του Τύμβου Καστά στην περιοχή μας είναι απίστευτο και η απόλυτη ξεφτίλα του κράτους και ε...